Londen Travelcard

Met de Londen Travelcard voor maar € 7 kunt u ongelimiteerd gebruik maken van de metro, bus en normale treinen binnen Londen. De Londen Travelcard is voor al uw behoeften aan vervoer in Londen

Onze tips: Superaanbiedingen met de Eurostar naar Londen + Hotel
* Trein naar Londen + 4-sterren hotel. Nu 187 euro. Bekijk aanbieding!

* Alleen een hotel? Kies uit een van de 775 hotels in Londen en bespaar! Lees verder.


De Londen Travelcard

Wanneer u Londen bezoekt, een stad waar zoveel te zien en te doen is, moet u een Travelcard hebben. Een Travelcard is ideaal om snel, eenvoudig en goedkoop met het openbaar vervoer van Londen te reizen. Gebruik de Travelcard om vanuit uw hotel naar een van de Londense bioscopen, restaurants, bezienswaardigheden, boetieks of theaters van wereldklasse the reizen.

Vergeet niet dat u deze London Travelcard ook kunt gebruiken voor het reizen naar de stad vanaf vliegveld Heathrow met de metro, en van London City Airport met behulp van de Londense bussen en DLR verbinding met de metro. Let wel op: de Heathrow Express en City Airport Coach hier niet onder vallen.

 

Goed om te weten: Tegenwoordig mag u in Londen alleen de bus in wanneer al betaald heeft voor de rit. U kunt dus niet meer in de bus betalen voor de rit. Nog een reden waarom een Londen Travelcard erg gemakkelijk en handig is! Gebruik uw Travelcard om door Londen te reizen met de metro, bus, trein en tram.

Kinderen en de Londen Travelcard

Kinderen 0 t/m 10 jaar reizen GRATIS met de bus, metro, DLR en tram mits vergezeld van 1 betalende volwassene.

Soorten Londen Travelcards

Een Londen Travelcard is de enige manier om in en rond Londen te reizen. U kunt kiezen uit een ‘Centrum’ Visitor Travelcard die geldig voor de zones 1 en 2, of de ‘Groot Londen’ Travelcard voor zones 1 t/m 6. Kies uit een geldigheid van 1, 3, of 7 dagen. Ter uwer informatie de zogenaamde ‘Off-Peak tickets’ zijn geldig vanaf 09.30 uur van maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag de hele dag. Wilt u al eerder reizen, kiest u dan voor de zogenaamde ‘Peak Tickets’.

Korting

Travelcard houders krijgen ook een 33% korting op London River Services.

 
Copyright (c) 2013 TreinnaarLonden.nl