Trein Amsterdam Londen

Dagelijks rijden er meerdere Eurostar treinen van Amsterdam Centraal naar Londen. De Eurostar is een zeer snelle trein die u via Brussel Zuid naar Londen brengt. Naar Londen met de trein is veel sneller en goedkoper dan u denkt. Elke dag vertrekken er ongeveer 7 treinen naar Londen. U komt midden in het centrum op station St. Pancras aan. Vervolgens kunt u met de metro, bus of taxi overal in Londen komen.

Onze tips: Superaanbiedingen met de Eurostar naar Londen + Hotel
* Trein naar Londen + 4-sterren hotel. Nu 187 euro. Bekijk aanbieding!

* Alleen een hotel? Kies uit een van de 775 hotels in Londen en bespaar! Lees verder.


Weekend Londen met de trein

Weekendje Londen met de trein? Naar Londen met de trein is sneller dan u denkt. Wij raden u aan eens op deze site te kijken. Deze hebben vaak zeer interessante aanbiedingen, waarbij u een treinkaartje + hotel kunt reserveren. Lees meer.

Prijs treinkaartje naar londen

De tarieven voor een treinkaartje met de Eurostar van Amsterdam naar Londen liggen rond de 50 euro voor een enkele reis. Het tarief voor een retour ticket met de trein naar Londen ligt op ongeveer 99 euro. Het is mogelijk direct een retourtje te kopen, maar het kan zijn dat de prijs van een retourtje niet goedkoper is dan de prijs van twee enkele reizen. Tijdelijk Superaanbiedingen!

Trein tickets naar londen Kopen

U kunt uw treinkaartjes kopen op station Amsterdam Centraal, maat wij raden u aan uw kaartje online te bestellen. Dit is vaak goedkoper en gemakkelijker. Dit kan op de site van NShispeed.

Reistijd Amsterdam Londen

De reistijd van Amsterdam Centraal naar Londen is in totaal ongeveer 4 uur.


Reserveer hier uw trein naar londen


 
Copyright (c) 2013 TreinnaarLonden.nl